logo-aldenghoor-horizontalwapen-footerlogoicon-addressicon-closeicon-envelopeicon-facebookicon-instagramicon-linkedinicon-menuicon-phoneicon-selecticon-warningicon-youtube
Reserveren

Brasserie Aldenghoor

In een gezellige ambiance serveren wij hier luxe Limburgs gebak, de lekkerste verse Segafredo koffies en kunt u geweldig lunchen,dineren of een High Tea of High Wine beleven.

Onze koks Michel de Vink en Kay Joosten werken op ambachtelijke wijze terwijl zij zich laten inspireren door de seizoenen en producten uit onze eigen streek. Met een lichte invloed van de Franse en Italiaanse keuken toveren zij de verrukkelijkste gerechten op tafel.

Met mooi weer geniet u op ons zonnige terras op de binnenplaats van het kasteel. Proef een van de vele speciaalbieren of vele wijnen.

Brasserie Aldenghoor is op donderdag,vrijdag en in het weekend geopend van 12.00 tot 20.00 uur (de keuken is open tot 20.00 uur). Van maandag t/m woensdag zijn wij alleen geopend op afspraak. Ook voor een koffietafel kunt u bij ons terecht. In de brasserie hebben wij plaats voor 40 personen, in de Paerdestal is ruimte voor rond de 150 personen.

Iedere week serveren wij op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag een wisselend 2 en 3 gangen menu.

2 gangen voor € 26,50

3 gangen voor € 32,50

 

Rondleiding Kasteel

Dwaal met ons mee en luister naar de verhalen

Meer weten over al onze mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!

Contact »