chad-madden-SUTfFCAHV_A-unsplash.jpg

Kerst Brunch Kasteel Aldenghoor 2023

 

Lieve gasten,

Wat is er nu mooier dan Kerst vieren in de betoverende ambiance van Kasteel Aldenghoor? We heten jullie van harte welkom op de 1e en 2e Kerstdag voor een buitengewone kerstbrunch, waarbij we jullie tussen 12.00u en 12.30u zullen verwelkomen met sprankelende rosé champagne. Het belooft een onvergetelijk feest te worden!

Laat ons samen de magie van Kerstmis omarmen terwijl we genieten van heerlijke gerechten, omringd door de warmte van geliefden en de pracht van dit historische kasteel.

Onze chef-kok heeft met zorg een feestelijk menu samengesteld, vol met culinaire hoogstandjes die de smaakpapillen betoveren. Van verfijnde voorgerechten tot hartige hoofdgerechten en desserts, we garanderen een feest voor alle zintuigen.

Tijdens deze kerstbrunch kunnen jullie genieten van elkaars gezelschap, omringd door de prachtige kerstversiering van het kasteel. Er is geen betere manier om de geest van Kerstmis te omarmen dan samen te zijn, te proosten op het afgelopen jaar en te kijken naar de toekomst vol hoop en vreugde.

We kijken er naar uit om deze bijzondere dagen met jullie door te brengen en de kerstsfeer te delen bij het sprookjesachtige Kasteel Aldenghoor. Laat ons samen herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Klik hier voor Kerstbrunch menu

Prijzen:

Volwassenen € 69,50 P.P

Kinderen van 4-10 jaar € 35,50 P.P

kinderen van 0-3 gratis

Mochten er dieetwensen of allergieën zijn dan horen wij deze graag bij reservering.

U kunt tot 10 december reserveren via tel: 0475203247 of info@kasteelaldenghoor.nl

 

 

Fijne feestdagen en tot ziens op Kasteel Aldenghoor!