logo-aldenghoor-horizontalwapen-footerlogoicon-addressicon-closeicon-envelopeicon-facebookicon-instagramicon-linkedinicon-menuicon-phoneicon-selecticon-warningicon-youtube
Reserveren

Trouwen

Trouwen op een kasteel… als dat geen sprookjeshuwelijk wordt!

Op Kasteel Aldenghoor komen al je dromen uit. Die ene speciale dag… daar maken wij iets heel bijzonders van.

Kasteel Aldenghoor is de perfecte trouwlocatie. Niet alleen voor een feest, diner en receptie maar ook voor de huwelijksceremonie. Geef elkaar het jawoord in de Olaf J. Hallman kapel. Deze romantische kapel staat op het kasteelterrein en er is plaats voor ruim 40 personen. Maar trouwen in het prieeltje in de kasteeltuin kan ook! Snijd aansluitend de bruidstaart aan in ’t Baekhuuske of ’t Koetshuys. Het is ook mogelijk om de ceremonie binnen in het kasteel te verzorgen, waardoor het mogelijk is om een bruiloft in de winter te beleven. Dan zetten wij de champagne alvast klaar.

‘s Avonds nog een groot feest of receptie? Dat kan in feestzaal De Paerdestal of jullie kiezen voor een feestelijk diner in Brasserie ’t Koetshuys. Vanuit onze  keuken presenteren wij een fantastisch diner voor het kersverse bruidspaar en de gasten.

Sluit jullie huwelijksdag af met een overnachting in onze bruidssuite die je van ons cadeau krijgt voor 1 nacht als je bij kasteel Aldenghoor je huwelijk viert, terwijl jullie speciale gasten ook in onze Bed & Breakfast verblijven. Geniet dan tijdens het ontbijt nog eens met elkaar na van die geweldige dag! Kom onze sfeer alvast eens proeven en beleven. We laten jullie graag alles zien!

Contact »

Rondleiding Kasteel

Dwaal met ons mee en luister naar de verhalen

Meer weten over al onze mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!

Contact »