Kasteelovernachting limburg met restaurant
beste hotel limburg
Beste Prijsgarantie
 — 

KASTEEL ALDENGHOOR

klik hier voor onze kerstbrunch

Stap binnen in de betoverende wereld van ons historische kasteel met bijgebouwen, doordrenkt van een rijke geschiedenis. Sinds de 15e eeuw hebben talrijke adellijke bewoners en geestelijken hier hun thuis gevonden. Vandaag de dag bieden we een unieke ervaring waar je kunt overnachten, genieten van heerlijke gerechten, feesten en zelfs trouwen. Ook voor zakelijke bijeenkomsten zijn er volop mogelijkheden. Ons kasteel is volledig intact en open op afspraak voor publiek.

Gelegen in de prachtige omgeving van Roermond, omringd door meerdere kastelen, biedt een overnachting in Aldenghoor een extra bijzondere ervaring. Kom naar ons Bed and Breakfast in Limburg om volledig tot rust te komen. Ontdek de charme van onze kamers en profiteer van een exclusieve korting die we speciaal voor jou hebben. Klik hier voor meer informatie over onze aanbieding.

hier meer over.

 

BED & BREAKFAST

Bent u op zoek naar een comfortabele overnachting in de omgeving van Limburg? Dan is Kasteel Aldenghoor de perfecte plek voor u! Laat u verrassen door het nostalgische gevoel van het kasteel in combinatie met de uitgebreide Limburgse gastvrijheid in ons kleinschalige Bed & Breakfast.

Benieuwd naar de opties? 

Lees verder

Betaalbaar overnachten limburg
Betaalbaar overnachten limburg

RESTAURANT

Kom langs in ons restaurant om te genieten van verschillende type gerechten en dranken, van lunch tot diner. Wij serveren onder andere luxe Limburgs gebak, lekker verse koffie en bijvoorbeeld een lekker kasteelbiertje. Ongeacht of u bij ons overnacht, bent u van harte welkom om langs te komen!

Meer informatie

Speciale restaurants limburg
Speciale restaurants limburg
Hotel met restaurant Limburg
Hotel met restaurant Limburg

Limburg ontdekken

U kunt bij ons ook terecht voor het huren van een e-bike of e-choppers. Klik op de reserveerknop van het restaurant om te beschikbaarheid te checken. Op deze manier hoeft u niets van de omgeving in Limburg te missen en bent u evengoed in beweging!

Bij terugkomst kunt u - onder het genot van de zon - nog even bijkomen met een heerlijk ijsje van onze vorstelijke ijskaart. 

Bekijk ons uitgebreide aanbod

Leuk hotel met restaurant
Leuk hotel met restaurant