Haelen_Aldengoor_2017_Albert Speelman_12_lf.jpg
Haelen_Aldengoor_2017_Albert Speelman_05_lf.jpg
Haelen_Aldengoor_2017_Albert Speelman_07_lf(1).jpg
Haelen_Aldengoor_2017_Albert Speelman_08_lf.jpg

Feesten vieren bij Kasteel Aldenghoor

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden die Kasteel Aldenghoor te bieden heeft. Wij staan klaar om samen met u uw visie werkelijkheid te laten worden en u te informeren over de uitgebreide mogelijkheden die ons kasteel te bieden heeft. Of het nu gaat om de organisatie van een volledige bruiloft of een intieme verjaardagsborrel, bij Kasteel Aldenghoor wordt uw kasteel feest een onvergetelijke ervaring. De sfeervolle binnenplaats van het kasteel herbergt diverse unieke feestzalen, waaronder De Paerdestal, Brasserie 't Koetshuys en 't Baekhuuske. Elke zaal heeft haar eigen unieke charme en ambiance, met variërende afmetingen om perfect aan te sluiten bij de omvang van uw gezelschap, of dat nu groot of klein is. Kasteel zaal huren? Dat kan bij Kasteel Aldenghoor!

Unieke feestlocatie in Haelen

Ontdek de betoverende mogelijkheden voor een onvergetelijk kasteel feest bij onze unieke feestlocatie in Haelen en maak van uw evenement een buitengewone ervaring. Gelegen te midden van historische pracht en omgeven door betoverende tuinen, biedt onze feestlocatie een idyllisch decor voor diverse feestelijke gelegenheden. Deze unieke zalen bevinden zich in de bijgebouwen van het kasteel, niet in de torens zelf. Laat uw dromen uitkomen op deze prachtige plek, waar de magie van het kasteel en de warmte van de bijgebouwen samenkomen voor een feest dat nog lang in de herinnering zal blijven.

Kasteel zaal huren

Ontdek de magie van een bijzondere gelegenheid door onze kasteel zaal te huren, een betoverende setting voor diverse evenementen zoals verjaardagsvieringen, bruiloften, vergaderingen en meer. Geniet van de unieke sfeer en historische charme die ons kasteel te bieden heeft, terwijl u uw gasten verwelkomt in een omgeving die doordrenkt is met karakter.
Betover uw volgende bedrijfsevenement door een kasteelzaal te huren en de ambiance van eeuwenoude pracht toe te voegen aan uw bijeenkomst. Wat voor evenement u ook heeft, de bijgebouwen van ons Kasteel bieden de perfecte sfeer voor elke gelegenheid. Laat u inspireren door de tijdloosheid en veelzijdigheid van onze ruimtes en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring.

Kom in contact

Bed & breakfast voor uw gasten

Ontspan in stijl na uw speciale evenement door te verblijven in onze bed & breakfast, waar we zes ruime en comfortabele kamers aanbieden, evenals een intiem tweepersoons appartement en een luxueuze honeymoon suite. Of u nu een paar extra dagen wilt genieten van de betoverende sfeer na een feestelijke gelegenheid of als bruidspaar in alle rust wilt nazinderen van jullie grote dag, onze accommodaties bieden een warm en gastvrij toevluchtsoord. Elke kamer is zorgvuldig ingericht met oog voor comfort en stijl, zodat u kunt ontwaken te midden van rust en ontspanning.
Neem gerust contact met ons op om samen de beschikbaarheid, mogelijkheden en uw specifieke wensen te bespreken voor het huren van onze kasteel zaal bijgebouwen. Wij kijken er naar uit om samen met u een betoverende ervaring te realiseren in onze unieke feestlocatie.

Bekijk ons Bed & Breakfast