20190823_140653.jpg
20190830_114213.jpg
20190830_120819.jpg
20190920_102301.jpg
20200926_174434.jpg

Trouwen

SPROOKJESHUWELIJK

Op Kasteel Aldenghoor worden al je trouwdromen werkelijkheid. Maak van jouw speciale dag iets buitengewoons.

Kasteel Aldenghoor is dé perfecte trouwlocatie, zowel voor het vieren van een feest, een diner en een receptie, als voor het voltrekken van de huwelijksceremonie zelf. Laat jullie jawoord klinken in de Olaf J. Hallman kapel, een romantische locatie op het kasteelterrein met ruimte voor meer dan 40 gasten. Het is ook mogelijk om te trouwen in het pittoreske prieeltje in onze betoverende kasteeltuin. Na de ceremonie kunnen jullie de bruidstaart aansnijden op de sfeervolle binnenplaats of in 't Koetshuys. En als jullie een winterbruiloft willen, verzorgen wij de ceremonie binnen in het kasteel, waarbij we de champagne alvast voor jullie klaarzetten.

Bij Kasteel Aldenghoor staat een ervaren team klaar om jullie trouwdag tot in de puntjes te verzorgen. Wij bieden diverse mogelijkheden en pakketten die aansluiten bij jullie persoonlijke wensen en voorkeuren. Of jullie nu kiezen voor een intieme bruiloft in de kapel, een idyllische ceremonie in de tuin of een sfeervolle viering binnen in het kasteel, bij ons zorgen we ervoor dat elk moment onvergetelijk is.

Naast de prachtige locaties en de mogelijkheid om het hele jaar door te trouwen, biedt Kasteel Aldenghoor ook uitstekende cateringdiensten. Onze getalenteerde chef-koks verwennen jullie en jullie gasten met culinaire hoogstandjes, terwijl jullie genieten van de sfeervolle ambiance.

Neem vandaag nog contact met ons op om jullie droombruiloft bij Kasteel Aldenghoor te bespreken. Samen creëren we een onvergetelijke dag die jullie voor altijd in jullie hart zullen sluiten.

Locatie

‘s Avonds nog een groot feest of receptie? Dat kan in feestzaal De Paerdestal of jullie kiezen voor een feestelijk diner in Brasserie Aldenghoor. Vanuit onze keuken presenteren wij een fantastisch diner voor het kersverse bruidspaar en de gasten.

Sluit jullie huwelijksdag af met een overnachting in onze bruidssuite, terwijl jullie speciale gasten ook in onze Bed & Breakfast verblijven. Geniet dan tijdens het ontbijt nog eens met elkaar na van die geweldige dag! Kom onze sfeer alvast eens proeven en beleven. We laten jullie graag alles zien!

Meer weten over al onze mogelijkheden?

Contacteer ons