Haelen_Aldengoor_2017_Albert Speelman_12_lf.jpg
Haelen_Aldengoor_2017_Albert Speelman_05_lf.jpg
Haelen_Aldengoor_2017_Albert Speelman_07_lf(1).jpg
Haelen_Aldengoor_2017_Albert Speelman_08_lf.jpg

Omgeving

Ontdek de betoverende omgeving rondom Kasteel Aldenghoor

Welkom bij Kasteel Aldenghoor, waar we niet alleen een prachtig verblijf bieden, maar ook een unieke omgeving om te verkennen. Omringd door diverse aantrekkelijke steden en adembenemende natuurlijke landschappen, biedt ons kasteel een ideale uitvalsbasis voor allerlei activiteiten en bezienswaardigheden.

Ontdek de charmante steden in de buurt. Op een steenworp afstand vindt u Roermond, met zijn beroemde Designer Outlet Center , het pittoreske witte stadje Thorn, het gezellige Weert, en het bruisende Maastricht. Ook nodigen we u uit om de grens over te steken naar het Belgische Maaseik of om binnen een half uurtje met de auto naar Düsseldorf en het Ruhrgebied te rijden.

Voor natuurliefhebbers zijn er talloze mogelijkheden om te wandelen of fietsen in de schitterende natuurgebieden rondom ons kasteel. Verken de uitgestrekte bossen van De Meinweg of geniet van de prachtige natuur in het Leudal. Speciaal voor mountainbikers zijn er adembenemende routes in het Leudal, waar topsporters Bart Brentjens en Frans Maassen hun passie hebben ontwikkeld.

Golfliefhebbers kunnen genieten van de prachtige golfbanen in de omgeving, zoals Burggolf in Herkenbosch of de 9-holes baan Het Land van Thorn in Hunsel.

Voor de watersportfanaten bieden de Maasplassen rondom Roermond en Fun Beach in het nabijgelegen Panheel volop mogelijkheden voor plezier op het water.

Vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden die de omgeving van ons kasteel te bieden heeft. Ons team staat klaar om u er alles over te vertellen.

Bent u op zoek naar een camping in de buurt, kijk dan eens naar camping de leistert