Weekend weg met restaurant
Beste Prijsgarantie
 — 

Onze kamers

Bij Kasteel Aldenghoor hechten wij veel waarde aan de kamers die wij onze gasten aanbieden. Het is de ideale plek voor een heerlijk midweekje weg, of bijvoorbeeld voor een ontspannen romantisch weekend. Onze gastvrouw Vera en gastheer Rogier ontvangen u en zorgen ervoor dat uw verblijf tot in de puntjes geregeld is, bijvoorbeeld door een overheerlijk ontbijt met een gebakken eitje.

Uiteraard bent u ten alle tijden van harte welkom in ons restaurant. Vanuit onze rustgevende kamers bent u zo ter plaatse en kunt u genieten van de heerlijke gerechten die wij u serveren.

Bekijk ons restaurant 

Kasteelovernachting limburg met restaurant
Kasteelovernachting limburg met restaurant
beste hotel limburg
beste hotel limburg

In de bijgebouwen van het kasteel zijn zes ruime en comfortabele kamers gerealiseerd, een tweepersoons appartement en een honeymoonsuite. Alle kamers ademen de authentieke sfeer van het kasteel uit, hierdoor waan je je in een compleet andere wereld. Eigentijdse luxe wordt hier gecombineerd met de nostalgie van het kasteel. Iedere kamer heeft een eigen naam en kleurconcept met een directe link naar de historie van het kasteel en haar adellijke bewoners van weleer. Bekijk ons aanbod aan prachtige kamers hieronder.

Verder heeft u bij ons de beste prijsgarantie en nóg meer voordelen. Bekijk de voordelen hier.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer