Weekend weg met restaurant
Beste Prijsgarantie
 — 

Onze kamers

 

Bij Kasteel Aldenghoor hechten wij grote waarde aan de comfortabele en gastvrije kamers die wij onze gasten bieden. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen midweekje weg of een romantisch weekendje, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze toegewijde gastvrouw Vera en gastheer Rogier heten u persoonlijk welkom en zorgen ervoor dat uw verblijf tot in de puntjes is geregeld.

Tijdens uw verblijf nodigen wij u van harte uit om ons restaurant te bezoeken. Dankzij de gunstige ligging van onze kamers bent u binnen enkele ogenblikken ter plaatse, waar u kunt genieten van de culinaire hoogstandjes die wij serveren.

Bekijk ons restaurant 

 

 

Kasteelovernachting limburg met restaurant
Kasteelovernachting limburg met restaurant
beste hotel limburg
beste hotel limburg

In de bijgebouwen van het kasteel bieden we zes ruime en comfortabele kamers, een tweepersoonsappartement en een honeymoonsuite aan. Elke kamer ademt de authentieke sfeer van het kasteel, waardoor gasten zich in een compleet andere wereld wanen. We combineren eigentijdse luxe met de nostalgische ambiance van het kasteel. Elke kamer heeft een unieke naam en kleurconcept, dat direct verwijst naar de historie van het kasteel en haar adellijke bewoners. Ontdek ons aanbod van prachtige kamers hieronder.

Daarnaast bieden we de beste prijsgarantie en nog meer voordelen.

Bekijk de voordelen hier.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer