Kasteelovernachting limburg met restaurant
beste hotel limburg

Rondleidingen

Welkom bij Kasteel Aldenghoor, waar de rijke geschiedenis en prachtige kunstschatten van de voormalige bewoners nog steeds tot leven komen. De familie Hallman was de laatste familie die het kasteel bewoonde en het in volle glorie achterliet. Het kasteel herbergt nog steeds hun volledige inrichting en vele kostbare kunstwerken. Onze kasteelheer, Rogier, heeft zich verdiept in de fascinerende geschiedenis van het kasteel en haar bewoners. Hij neemt u graag mee op een rondleiding en deelt alle geheimen en wetenswaardigheden die het kasteel te bieden heeft.

Onze rondleidingen zijn beschikbaar voor groepen van 5 tot 14 personen en duren doorgaans 1,5 tot 2 uur. Als uw groep groter is, kunnen we deze opsplitsen zodat de ene groep kan genieten van een ontspannen wandeling in de prachtige kasteeltuin en een bezoek aan het restaurant, terwijl de andere groep een fascinerende rondleiding krijgt. U kunt deze ervaring ook combineren met een heerlijk diner.

Wees welkom en laat u betoveren door de magie van Kasteel Aldenghoor. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bezoek te plannen!

Rondleidingen zijn € 15,- per persoon. Het kasteel is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Meer weten over al onze mogelijkheden?

Contacteer ons