20190823_140653.jpg
20190830_114213.jpg
20190830_120819.jpg
20190920_102301.jpg
20200926_174434.jpg

Trouwen kasteel

Betreed de poorten van romantiek en laat u leiden door de tijdloze pracht van ons kasteel. Te midden van eeuwenoude muren en weelderige tuinen, biedt ons kasteel een prachtig decor voor het vieren van liefde en verbintenis. Stap binnen in een wereld waar jullie liefdesverhaal centraal staat en waar de magie van het kasteel jullie huwelijksdag transformeert tot een evenement dat jullie en jullie gasten voor altijd zullen koesteren.

Bruiloft in historische pracht

Bij Kasteel Aldenghoor worden al uw trouwdromen werkelijkheid. Maak van uw speciale dag iets buitengewoons. Kasteel Aldenghoor vormt de ideale setting voor het verwezenlijken van jullie trouwdromen. Of het nu gaat om het vieren van een feest, een smaakvol diner, een receptie, of de plechtige huwelijksceremonie zelf. Laat jullie jawoord klinken in de Olaf J. Hallman kapel, een romantische locatie op het kasteelterrein met ruimte voor meer dan 40 gasten. Of ga voor het schilderachtige prieeltje in onze betoverende kasteeltuin. Na de ceremonie is er de mogelijkheid om de bruidstaart aan te snijden op de sfeervolle binnenplaats of in 't Koetshuys. Voorkeur voor een winterbruiloft? Wij verzorgen de ceremonie binnen in het kasteel, inclusief een feestelijke champagneontvangst.

Bij Kasteel Aldenghoor staat een ervaren team paraat om jullie trouwdag tot in de kleinste details te verzorgen. Wij bieden een scala aan mogelijkheden en pakketten die perfect aansluiten bij jullie persoonlijke wensen en voorkeuren. Of het nu een intieme bruiloft in de kapel betreft, een idyllische ceremonie in de tuin, of een sfeervolle viering binnen in het kasteel, wij garanderen dat elk moment van jullie dag onvergetelijk wordt. Laat ons de regie nemen terwijl u zich kunt focussen op het vieren van de liefde, en wij zorgen voor een trouwervaring die alle verwachtingen overtreft.

Locatie kasteel Aldgenhoor

Naast de prachtige locatie en de mogelijkheid om het hele jaar door te trouwen, biedt Kasteel Aldenghoor ook uitstekende cateringdiensten. Onze getalenteerde chef-koks verwennen jullie en jullie gasten met culinaire hoogstandjes, terwijl jullie genieten van de sfeervolle stemming. ‘s Avonds nog een groot feest of receptie? Dat kan in feestzaal De Paerdestal. Of jullie kiezen voor een feestelijk diner in Brasserie Aldenghoor. Vanuit onze keuken presenteren wij een fantastisch diner voor het kersverse bruidspaar en de gasten.

Sluit jullie huwelijksdag af met een overnachting in onze bruidssuite, terwijl jullie speciale gasten ook in onze Bed & Breakfast verblijven. Geniet dan tijdens het ontbijt nog eens met elkaar na van die geweldige dag! Kom de sfeer van trouwen in een kasteel alvast eens proeven en beleven. We laten jullie graag alles zien!

Meer weten over al onze mogelijkheden?

Contacteer ons

 

Trouwen Kasteel in Haelen

Op zoek naar een trouwlocatie in omgeving Leudal? Of u nu afkomstig bent uit Neer, Baexem, Roermond, Weert, of Haelen, Kasteel Aldenghoor biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke bruiloft.

Neem vandaag nog contact met ons op om jullie droombruiloft bij Kasteel Aldenghoor te bespreken. Samen creëren we een onvergetelijke dag die jullie voor altijd in jullie hart zullen sluiten.