20200603_115527.jpg
20200926_174434.jpg
steak tartaar.jpg
20201002_185452.jpg
kaasplankje.jpg

Kasteel diner in Haelen

Bij Kasteel Aldenghoor in Haelen nodigen we u uit voor een betoverende kasteel diner ervaring die de zintuigen prikkelt en verwachtingen overstijgt. Gelegen in het hart van Haelen, verwelkomt ons restaurant u van woensdag tot en met zondag in een exclusieve sfeer waar gastvrijheid en heerlijk eten hand in hand gaan.

Klik hier om online te reserveren

Dineren Kasteel Aldenghoor

In het charmante Haelen biedt Kasteel Aldenghoor niet alleen een historische ambiance, maar ook een culinaire ervaring die je niet wilt missen. Gelegen te midden van de prachtige natuur van Limburg, vormt het kasteel de perfecte setting voor een onvergetelijk diner. Het restaurant op het terrein verwent gasten met een verfijnde keuken, waarbij lokale ingrediënten de hoofdrol spelen. Dineren in Kasteel Aldenghoor in Haelen is niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook een reis door de rijke geschiedenis van de regio.

Dus of je nu afkomstig bent uit Roermond, Thorn, Heel, Neer of omstreken, we nodigen je van harte uit om te genieten van een sfeervol diner bij Kasteel Aldenghoor in Haelen.

Speciale restaurants limburg
Speciale restaurants limburg
Hotel met restaurant Limburg
Hotel met restaurant Limburg

Wekelijks wisselend 3- of 4-gangenmenu

Onze toewijding aan uitmuntendheid komt tot uiting in ons wekelijks wisselende 3-gangenmenu. Onze chef-koks, gedreven door passie en vakmanschap, bereiden met zorgvuldig geselecteerde verse ingrediënten gerechten die uw smaakpapillen betoveren. Naast een 3-gangenmenu kunt u ook kiezen voor een 4-gangenmenu of een diner à la carte. Laat u verrassen door de creativiteit van onze chef-koks, die elk gerecht tot een waar kunstwerk op uw bord maken.

Wij streven ernaar om niet alleen aan uw culinaire verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen. Door voortdurend te vernieuwen en te verrassen, nodigen we u uit om uzelf te laten onderdompelen in een wereld van verfijnde smaken en ongeëvenaarde culinaire creativiteit.

hotel limburg waar honden zijn toegestaan
hotel limburg waar honden zijn toegestaan

Diner voor twee of gezellig samenzijn

Of het nu een intiem kasteel diner voor twee betreft of een gezellig samenzijn met vrienden en familie, biedt ons restaurant Kasteel Aldenghoor in Haelen een ongeëvenaarde setting voor een moment genieten. De warme en verfijnde ambiance van het kasteel vormt het perfecte decor voor romantische diners of levendige bijeenkomsten. Voor een diner voor twee omarmt de sfeer van Kasteel Aldenghoor de liefdevolle en intieme momenten, waarbij de tafel mooi gedekt is en de verlichting zorgt voor een betoverende sfeer. Voor grotere gezelschappen strekt onze gastvrijheid zich uit tot een gezellig samenzijn, waarbij de ruimte is ontworpen om een sociale en aangename ervaring te bevorderen.

Ons toegewijde personeel staat klaar om uw speciale momenten te omkaderen met professionele service en onberispelijke aandacht voor detail. Bij Kasteel Aldenghoor creëren we de perfecte omgeving voor een heerlijk moment samen.

Kasteel diner: reserveer eenvoudig online

Wij nodigen u uit om te genieten van een verfijnd diner bij Kasteel Aldenghoor in Haelen. De combinatie van culinaire hoogstandjes en historische ambiance zorgt voor een avond vol gezelligheid. Laat u verwennen door de smaakvolle gerechten, de serene sfeer en de uitstekende service van Kasteel Aldenghoor. Uiteten in Haelen en genieten van een heerlijk diner in een kasteel? Of u nu in Heythuysen, Neer, Baexem of Ittervoort woont, reserveer eenvoudig uw tafel online bij Kasteel Aldenghoor.

 

Online reserveren