Speciale restaurants limburg
Hotel met restaurant Limburg
desert culinair genieten.jpg

Restaurant Kasteel Aldenghoor

 

Geniet van ambachtelijk bereide gerechten in ons kasteelrestaurant in Limburg, geïnspireerd door seizoensgebonden producten uit onze eigen streek. Met een subtiele Franse en Italiaanse invloed creëert onze chef-kok de meest verrukkelijke gerechten.

Onze unieke locatie in Haelen biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Laat u betoveren door de historische charme van ons kasteel en de prachtige omgeving.

Wanneer mogen we u verwelkomen in ons restaurant? Reserveer vandaag nog en verheug u op een smaakvolle avond vol culinaire hoogstandjes en gastvrijheid.

 

Diner en lunch

Bij ons kunt u van woensdag t/m zondag genieten van een smaakvol diner, en we verrassen u wekelijks met een nieuw en verrukkelijk 3-gangenmenu. Van vrijdag t/m zondag kunt u ook genieten van een Lunch vanaf 12.00 uur. Maar dat is nog niet alles! Ook voor een koffietafel bent u bij ons van harte welkom.

Op warme, zonnige dagen nodigen wij u graag uit om te ontspannen op ons prachtige terras, gelegen op de binnenplaats van het kasteel. Geniet van de sfeer terwijl u een keuze maakt uit ons uitgebreide assortiment speciaalbieren en heerlijke wijnen.

Kom langs en ervaar de unieke ambiance van ons restaurant. Wij verwelkomen u graag voor een culinaire belevenis die al uw zintuigen zal prikkelen. Tot snel!

Reserveer nu!

Speciale restaurants limburg
Speciale restaurants limburg
Hotel met restaurant Limburg
Hotel met restaurant Limburg

Wilt u meer weten?

Wij heten u van harte welkom in Restaurant Kasteel Aldenghoor op woensdag en donderdag van 17.00 uur t/m 22.00 uur, en van vrijdag t/m zondag van 12.00 uur t/m 22.00 uur. 
Wekelijks serveren wij van woensdag tot en met zondag een wisselend 2 of 3-gangenmenu:

 

Neem contact op

Kerst in Aldenghoor

Maak uw kerst bijzonder. Lees hier over ons menu, de aangepaste openingstijden en de prijzen van onze kerstbrunch.

 

Meer informatie en het menu