asparagus-5051629_1920.jpg

Aspergemenu

Ontdek het beste van de lente bij Kasteel Aldenghoor! Ons restaurant verwelkomt het aspergeseizoen met een verrukkelijk menu van deze seizoensfavoriet. Laat u door onze chef-kok verwennen met een scala aan heerlijke gerechten, van klassiek tot eigentijds, allemaal met verse en sappige asperges. Geniet van een onvergetelijke ervaring bij Kasteel Aldenghoor van half april tot eind juni en reserveer vandaag nog uw tafel!

Direct reserveren

Het aspergemenu bij Kasteel Aldenghoor

Midden in hét aspergegebied van Nederland ontdek je deze speciale groente op zijn allerbest. Onze asperges zijn afkomstig van boerderij Oppe Haes in Roggel, rechtstreeks van het land naar uw bord. Ons 3-gangen aspergemenu viert het aspergeseizoen met zorgvuldig samengestelde gerechten die de veelzijdigheid van deze groente benadrukken. Onze chef-koks hebben met expertise een selectie van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts gecreëerd, elk ontworpen om de natuurlijke smaken en texturen van asperges te accentueren. We nodigen u uit om de unieke smaken van het aspergeseizoen te ervaren en uw tafel te reserveren bij Kasteel Aldenghoor.

Bij Kasteel Aldenghoor streven we naar kwaliteit in elk gerecht dat we serveren, en ons aspergemenu vormt daarop geen uitzondering. We hechten veel waarde aan het gebruik van verse en hoogwaardige ingrediënten, waarbij de sappige asperges een prominente rol spelen. Onze ervaren chefs, streven ernaar om met zorg en vakmanschap gerechten te creëren die de natuurlijke smaak en textuur van de asperges perfect tot hun recht laten komen.

Reserveer nu!

Speciale restaurants limburg
Speciale restaurants limburg
Hotel met restaurant Limburg
Hotel met restaurant Limburg

Asperge-arrangement Kasteel Aldenghoor

Overnachting en aspergemenu combineren? Ontdek het witte goud van Limburg met ons speciale Asperge-Arrangement bij Kasteel Aldenghoor. Gelegen te midden van het befaamde aspergegebied van Nederland, bieden we een unieke kans om deze bijzondere groente op zijn allerbest te ervaren.

Tijdens je verblijf heb je niet alleen de mogelijkheid om te genieten van ons verfijnde 3-gangen asperge-diner voor twee personen, maar ook om te ontspannen in de prachtige omgeving van het kasteel. Verken de schilderachtige landschappen met een van de fijne wandelroutes die voor je klaarliggen, waardoor je de natuurlijke schoonheid van de regio volledig kunt ervaren.

Ons asperge-arrangement omvat:

  • 2x Overnachting;
  • 2x Ontbijt;
  • 1x 3 gangen aspergediner;
  • welkomstdrankje;
  • voucher voor outlet shopping Roermond.
Weekend weg met restaurant
Weekend weg met restaurant
Beste Prijsgarantie
 — 

Reserveer nu en ontdek ons aspergemenu

Klaar om de smaken van het seizoen te ervaren? Wacht niet langer en reserveer nu uw tafel bij Kasteel Aldenghoor om te genieten van ons heerlijke aspergemenu. Laat uw smaakpapillen verwennen door de verfijnde gerechten die onze chef-koks met liefde bereiden. Reserveren kan eenvoudig online via onderstaande link.

Benieuwd naar onze overige gerechten? Naast onze aspergecreaties biedt Restaurant Kasteel Aldenghoor een gevarieerd menu van hoogwaardige gerechten, zorgvuldig samengesteld om aan diverse smaakvoorkeuren te voldoen. Van verfijnde voorgerechten tot uitgebalanceerde hoofdgerechten en heerlijke desserts. Ontdek de veelzijdigheid van onze keuken terwijl u geniet van de sfeer van Kasteel Aldenghoor.