Speciale restaurants limburg
Hotel met restaurant Limburg
desert culinair genieten.jpg

Restaurant omgeving Heythuysen

Kasteel Aldenghoor, gelegen in de gemeente Leudal, biedt een uitstekende culinaire ervaring in de omgeving van Heythuysen. Met zijn rijke geschiedenis en unieke ambiance, is het restaurant een perfecte plek voor zowel lokale gasten als bezoekers die op zoek zijn naar een bijzonder eetgelegenheid. Ontdek ons restaurant in Haelen, omgeving Heythuysen en reserveer eenvoudig online.

Direct reserveren

Bijzondere eetervaring omgeving Heythuysen

In de bijgebouwen van Kasteel Aldenghoor bevindt zich het restaurant dat een overvloed heeft aan heerlijke gerechten. De combinatie van een sfeervolle setting en de warme Limburgse gastvrijheid in dit prachtige restaurant in de omgeving van Heythuysen, maakt uw bezoek aan Kasteel Aldenghoor onvergetelijk. Het restaurant verwelkomt niet alleen gasten van de bed & breakfast, maar ook gasten uit nabijgelegen plaatsen zoals Heel, Thorn en Roermond. Op zoek naar een unieke culinaire ervaring in omgeving Heythuysen? Kom heerlijk dineren bij Kasteel Aldenghoor in Haelen. 

Geniet van een diner voor twee of met een groter gezelschap in ons restaurant omgeving Heythuysen, Kasteel Aldenghoor. De combinatie van onze Limburgse gastvrijheid en het heerlijke eten zorgen voor een onvergetelijke avond.

hotel limburg waar honden zijn toegestaan
hotel limburg waar honden zijn toegestaan

De omgeving van Heythuysen ontdekken

Ervaar meer dan alleen heerlijk eten bij Kasteel Aldenghoor in Haelen. Voor of na het genieten van heerlijke gerechten in ons restaurant, kun je genieten van authentieke Limburgse landschappen. Van het herkennen van de charmante dorpen zoals Thorn en Heel tot het shoppen in de Designer Outlet in Roermond. Laat je culinair verwennen en ontdek de veelzijdigheid van Heythuysen en haar omgeving bij Kasteel Aldenghoor.

Meer over de omgeving

Meer over Kasteel Aldenghoor restaurant omgeving Heythuysen

Kasteel Aldenghoor is niet alleen een bestemming waar u lekker kunt eten, maar is ook een historisch kasteel dat dateert uit de 15e eeuw. Het kasteel en zijn bijgebouwen worden omgeven door de prachtige Roermondse landschappen en bieden ook mogelijkheden voor overnachtingen in onze charmante Bed & Breakfast. Een bezoek aan Kasteel Aldenghoor staat garant voor een betoverend verblijf, waar u kunt genieten van de unieke mix van comfort, historische charme en culinair eten. Wist u dat het ook mogelijk is om een rondleiding door ons kasteel te ervaren, voor groepen van 5 tot 14 personen. Kom in contact en vraag naar de mogelijkheden!

Meer over onze rondleidingen