Beste Prijsgarantie
 — 

Vacature medewerker bediening/hotel

Kun jij meer dan alleen een drankje schenken? Ben jij een ambitieuze horeca professional en serveer jij met charme en vakmanschap? Heb jij ambities en wil je deze bij ons werkelijkheid laten worden?
Zie je het zitten om door te groeien binnen een jonge organisatie? Pak dan nu je KANS!

Restaurant Kasteel Aldenghoor
Het prachtige kasteel Aldenghoor is gelegen in Haelen en beschikt over 8 kamers, een restaurant in een prachtige oude paardenstal. Op de binnenplaats kunnen onze gasten op het terras genieten van een hapje en een drankje. Bij restaurant kasteel Aldenghoor staan gastvrijheid, service en oog voor detail centraal.

Jouw rol:
Als gastheer/gastvrouw ben jij verantwoordelijk voor een unieke en professionele gastbeleving. Met enthousiasme bedien jij jouw gasten. Je adviseert, serveert en zorgt daarmee voor een ontspannen sfeer. Jouw kennis en kunde over de producten, en nog belangrijker: jouw oprechte interesse, zorgen voor een uitmuntende beoordeling van onze gasten. Jij legt onze gasten volledig in de watten, vanaf het moment dat ze arriveren tot hun vertrek. Je bent een teamplayer die goed met leuke collega’s kan samenwerken en je bent bereid om soms een stapje extra te zetten.

Jouw profiel:
Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat je:

  • Ervaring hebt in de horeca;
  • Servicegericht en dienstverlenend bent;
  • Flexibel bent;
  • Communicatief vaardig bent in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels en Duits

Wat bieden wij?
Een uitdagende parttime functie. Salariëring is uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring. Werkplek in een jonge organisatie, en een hele mooie omgeving.

Interesse?
Werken in de horeca doe je met passie. ben je net zo gepassioneerd als wij en ambieer je een leuke baan binnen een dynamisch bedrijf? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar info@kasteelaldenghoor.nl
Kom gerust eens langs :)! We kijken uit naar jouw sollicitatie.